Nimrah

Nimrah er 18 år og har jobbet som turntrener i 4 år. Før hun begynte som trener turnet hun selv på nasjonalt nivå. Hun har trener 1 utdanning og ble forbundsdommer i 2017. Nimrah er en bestemt men rettferdig trener som liker å bidra til at barna utvikler seg på trening. Nimrah har ansvar for partiene som trener 2 dager i uken eller mer.

Oda

Oda er en blid jente på 18 år som har holdt på med konkurranseturn i mange år. Hun begynte som trener våren 2017, har tatt trampettsikringskurs og er ansvarlig for flere partier.

Ada

Ada er en glad og positiv jente på 16 år som selv har holdt på med konkurranseturn i ca 5 år. Som trener vektlegger hun at barna skal ha det morsomt og lærerikt, slik at de sitter igjen med et ønske om å komme tilbake. Ada begynte som trener i 2017 og har deltatt på trampettsikringskurs og trener 1.

Marte

Marte er 18 år og har trent turn hele sitt liv. Hun har deltatt i både Norgescuper og kretsserien. Marte er kretsdommer og har også gjennomført hjelpetrenerkurs i regi av Norges gymnastikk og turnforbund. Hun har også nylig gjennomført trener 1 kurs. Marte er en hyggelig, omsorgsfull og rettferdig trener som vet hvor viktig det er å ha det gøy med turn. Marte er ungdomskontakt i klubben og har frem til sommeren 2018 vært ansvarlig for blant annet 11 + og 12 +. Høsten 2018 reiser Marte på folkehøgskole, vi håper vi får henne tilbake som trener om ett år!

Leonora

Leonora har holdt på med konkurranseturn i mange år og begynte som trener hos oss før jul i 2017. Leonora er flink med små barn, omsorgsfull og rettferdig. Hun er ansvarlig for Gymlek partiene sammen med Anine.

Anine

Bilde og informasjon om Anine kommer 🙂

PageLines