Nimrah

Nimrah er 19 år og har jobbet som turntrener i 5 år. Før hun begynte som trener turnet hun selv på nasjonalt nivå. Hun har trener 1 utdanning og ble forbundsdommer i 2017. Nimrah er en bestemt men rettferdig trener som liker å bidra til at barna utvikler seg på trening. Nimrah er trener på konkurransepartiet.

Oda

Oda er en blid jente på 19 år som har holdt på med konkurranseturn i mange år. Hun begynte som trener våren 2017, har tatt trampettsikringskurs og er ansvarlig for flere partier. Høsten 2019 reiser Oda i militæret.

Ada

Ada er en glad og positiv jente på 18 år som selv har holdt på med konkurranseturn i ca 5 år. Som trener vektlegger hun at barna skal ha det morsomt og lærerikt, slik at de sitter igjen med et ønske om å komme tilbake. Ada begynte som trener i 2017 og har deltatt på trampettsikringskurs og trener 1.

Marte

Marte er 19 år og har trent turn hele sitt liv. Hun har deltatt i både Norgescuper og kretsserien. Marte er kretsdommer og har også gjennomført hjelpetrenerkurs i regi av Norges gymnastikk og turnforbund. Hun har også gjennomført trener 1 kurs. Marte er en hyggelig, omsorgsfull og rettferdig trener som vet hvor viktig det er å ha det gøy med turn. Marte er ungdomskontakt i klubben og har frem til sommeren 2018 vært ansvarlig for blant annet 11 + og 12 +. Høsten 2018 reiser Marte på folkehøgskole, vi håper vi får henne tilbake som trener om ett år!

Leonora

Leonora har holdt på med konkurranseturn i mange år og begynte som trener hos oss før jul i 2017. Leonora er flink med små barn, omsorgsfull og rettferdig. Hun jobber onsdager, torsdager og søndager og er blant annet ansvarlig for 11+ partiene.

Anine

Bilde og informasjon om Anine kommer.

PageLines