Nimrah

Nimrah er 20 år og har jobbet som turntrener i 5 år. Før hun begynte som trener turnet hun selv på nasjonalt nivå. Hun har trener 1 utdanning og ble forbundsdommer i 2017. Nimrah er en bestemt men rettferdig trener som liker å bidra til at barna utvikler seg på trening. Nimrah er trener på konkurransepartiet.

Oda

Oda er en blid jente på 19 år som har holdt på med konkurranseturn i mange år. Hun begynte som trener våren 2017, har tatt trampettsikringskurs og er ansvarlig for flere partier. Høsten 2019 reiser Oda i militæret.

Marte

Marte er 20 år og har trent turn hele sitt liv. Hun har deltatt i både Norgescuper og kretsserien. Marte er kretsdommer og har også gjennomført hjelpetrenerkurs i regi av Norges gymnastikk og turnforbund. Hun har også gjennomført trener 1 kurs. Marte er en hyggelig, omsorgsfull og rettferdig trener som vet hvor viktig det er å ha det gøy med turn. Marte har vært et år på folkehøyskole frem til sommeren 2019. Hun er hovedtrener under årets sommerleir.

Leonora

Leonora har holdt på med konkurranseturn i mange år og begynte som trener hos oss før jul i 2017. Leonora er flink med små barn, omsorgsfull og rettferdig. Leonora er hovedtrener for kretsgruppen (tidligere 11+ nivå 2) samt trener for andre partier.

Anine

Bilde og informasjon om Anine kommer.

Sofie

Eileen

Silje

PageLines