I 2020 er konkurranseavdelingen fremdeles delt i tre;

Aspirant
Aspirantpartiet er første ledd i et langsiktig satsingsprosjekt innen turn kvinner. Utøverne her er ca 6-8 år. Langsiktig målsetning er deltagelse på internasjonale konkurranser. Gruppen startet opp i januar 2019 og trener våren 2020 3 dager i uken. Utøverne vil øke treningsmengden betraktelig i takt med alder, ferdigheter og motivasjon. Utøvere rekrutteres fra apparatturn 6-8 år. Kontakt daglig leder for mer informasjon hvis dere har ønske om å prioritere turn som idrett. Hovedtrener er daglig leder Silje Isdahl.

Rekrutt og junior
Rekrutt (11 og 12 år) samt junior (13+) trener 5-6 dager i uken. Noen av utøverne har turnet i mange år mens andre kun har vært en del av denne gruppen i et år. Jentene har ulike ambisjoner men er motiverte og trener godt sammen. Utøverne deltar på Norgescup, FIG elite, NM ++. Hovedtrener er Nimrah Ramzan.

Kretsparti 11+
Dette er en gruppe for utøvere over 11 år som har et høyere nivå enn øvrige 11+ partier og som ønsker å konkurrere på kretsnivå. De trener 3 dager i uken og konkurrerer hovedsakelig i kretsen. Hovedtrener er Leonora Aanesen.

Alle disse partiene er uttakspartier hvor man må ha stor motivasjon og treningsvilje for å delta. Man må være villig til å legge ned mye tid og energi. I tillegg må man ha et godt basisgrunnlag i samtlige apparater og tilfredstille et visst nivå for å mestre treningen slik den er lagt opp. Styrke og bevegelighet vektlegges.

Vi ønsker å presisere at våre andre partier også får mulighet til å konkurrere.

Terminliste våren 2020:

  • Kommer når forbundet og kretsen har den klar.
PageLines