Generell informasjon

Semesteret starter 23. august og varer frem til og med uke 50.

Påmelding til høstsemesteret er IKKE åpen. Denne åpner 1. juli.

Når du melder på en utøver er det BARNETS/UTØVERENS navn, fødselsdato og øvrige opplysninger som skal føres inn. Informasjon om foresatte føres i egne felt for dette.

Betaling foregår online ved påmelding.

Tiltak i forbindelse med koronaviruset

Vi følger myndighetenes retningslinjer og forholder oss til oppdatert informasjon fra FHI og NGTF. Til våren må man fortsatt forvente at det vil være restriksjoner på trening, og vi har tatt høyde for dagens regler for max antall barn på trening. Det vil ikke være tilgang for foresatte i hallen med unntak av 1 foresatt per barn på Gymlek søndager. Man må også holde seg hjemme hvis man er syk og være nøye med håndhygiene før og etter trening.

Viktig informasjon som må leses før påmelding: 

 • Vi forventer at du før påmelding har satt deg inn i våre medlemsvilkår. Disse finner du litt lenger ned på denne siden.
 • Vi forventer at du før påmelding også har lest igjennom praktisk informasjon som også ligger lenger ned på denne siden.
 • Når du kommer inn på siden for påmelding må du registrere barnet som skal gå på turn. Når du har lagt inn riktig alder på barnet så blir det automatisk mulig å melde på aldersaktuelle partier.
 • Regler for prøvetrening finner du i våre medlemsvilkår.

Medlemsvilkår

Disse medlemsvilkårene forventes kjent før påmelding. Ved påmelding godtar man følgende:

 1. Deltagelse på alle våre partier forutsetter medlemskap i Sandvika Turnforening. Medlemskontingenten er for tiden 250 kr per år og dekker forsikring gjennom Norges Idrettsforbund.
 2. Påmelding er bindende, men du har to treningsdager angrefrist for å få tilbake deler av treningsavgiften. Du betaler da kun for de to første treningsdagene, medlemskontingenten samt omkostninger knyttet til betalingen. Du kan melde deg av partiet ved å sende en e-post til sandvikaturn@gmail.com med skriftlig bekreftelse på avmeldingen innen utgangen av din andre treningsuke.
 3. Det forventes at alle foresatte bidrar på våre arrangementer, for tiden juleoppvisning. Hvis man ikke har anledning til å delta på en dugnad er man selv ansvarlig for å bytte/gi sin oppgave til noen andre.
 4. Det er ingen trening i skolens ferier.

Praktisk informasjon

Bekledning på trening

 • Oppsatt hår er viktig når man turner. Dette for å unngå at håret kommer i øynene, at treneren tar tak i håret når han / hun sikrer og hjelper utøveren eller at det hekter seg fast i apparater.
 • Tettsittende treningsklær er en stor fordel på turntrening. Dette for at treneren skal kunne se og hjelpe utøverne med riktige kroppsposisjoner, strake bein osv. Vi anbefaler turndrakt eller t-skjorte med shorts eller tights. Ballettdrakter med skjørt er ikke å anbefale da «skjørtet» er i veien når man f.eks skal turne i skranke.
 • Kom barbeint eller med turnsokker. Vanlige sokker anbefales ikke da man lett kan skli på noe av utstyret.
 • Husk ingen smykker, øredobber, hårpynt osv. Dette hekter seg lett fast i trener og apparater, samt gjør vondt å turne med.

Treningslokaler

 • Vi trener for tiden i GymPossible turnhall i Industriveien 18-20, Sandvika.

Retningslinjer for utøvere og foreldre

 • Våre trenere er gjerne behjelpelige med å svare på spørsmål o.l., men det er fint om du ikke bruker av treningstiden til å snakke med treneren. Treningstiden går veldig fort og vi ønsker gjerne å kunne starte presis og utnytte tiden godt sammen med barna. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger så ta gjerne kontakt med daglig leder hvis det ikke blir tid til å snakke når du er i hallen.

Innmeldingslinker til de ulike partiene

Eksisterende medlemmer MÅ logge seg inn på sin profil i weborg. Du kan IKKE opprette en ny profil for utøveren. Har du glemt ditt passord kan du trykke her.

Nye medlemmer må opprette brukerprofil i weborg. Husk at det er utøverens opplysninger som skal føres inn, medlemskapet er personlig.

VÅR21: Gymlek født 2018-2019 SØN

VÅR21: Gymlek født 2017-2018 SØN

VÅR21: Gymlek født 2016-2017 MAN

VÅR21: 6-7 år MAN 1700

VÅR21: 7-8 år MAN 1800

VÅR21: 6-8 år ONS 1630

VÅR21: 9-10 år MAN

VÅR21: 9-10 år ONS

VÅR21: Gutter 7-10 år ONS

VÅR21: 11-12 år TIR 1700

VÅR21: Ungdom 12+ TIR 1900

VÅR21: Ungdom 12+ ONS 1900

VÅR21: Ungdom 12+ TORS 1600

PageLines