StyretTreningslokalerKontakt ossTrenereBekledning

Om Sandvika Turnforening

Vi er et forholdsvis nytt idrettslag, stiftet i mai 2016. Vår visjon var å skape en turnforening i Bærum med permanent turnhall og et godt treningstilbud for alle aldre og alle nivåer. Vi ønsker en klubb bygget på åpenhet og ærlighet med fokus på inkludering og mestringsglede. Hos oss skal alle som ønsker få mulighet til å realisere sine turndrømmer og oppfylle sitt potensiale. Sommeren 2018 er vi på god vei! Vi har signert leieavtale med GymPossible AS og får dermed en turnhall å trene i! Vi har også fått et godt turtilbud for de fleste aldere, og vokser stadig.

Foreningen ble startet på bakgrunn av mangelen på et godt, helhetlig turntilbud i Bærum. Vi tror at alt er mulig, og vi ønsker at alle skal ha lik mulighet til å nå sine drømmer! Uansett hvem du er eller hva som er din drøm så skal vi gjøre vårt ytterste for at du skal kunne utvikle deg og trives med denne fantastiske idretten! Vi gjør turn med et smil!

Ved å bla i menyen under «Om oss» kan du lese om våre treningslokaler, vår foreldregruppe «Sandvika booster club», vårt styre og etterhvert om våre trenere.

Mangler det et tilbud for nettopp deg? Ikke nøl med å ta kontakt!

PageLines