PÅMELDING TIL HØSTSEMESTERET 2019 

Påmelding til høstens semester er nå åpen for alle.

Eksisterende medlemmer: For å melde seg på et parti må man logge inn med eksisterende brukerprofil på denne siden. Det er viktig at man ikke oppretter en ny bruker, da blir man registrert to ganger i systemet og vil motta dobbelt opp med faktura for blant annet medlemskontingent. Send e-post om du ikke klarer å logge inn.

Nye medlemmer: Bruk denne linken. Husk å taste inn informasjon om barnet korrekt. Fødselsdato må skrives i riktig format og må fylles inn før du kan velge parti.

Høstens semester starter i uke 35 og varer til og med uke 50. Det er ingen trening i høstferien så det blir derfor totalt 15 treningsuker dette semesteret.

Timeplanen har endret seg noe:

Gymlek 2-3 år – Søndager 10.00-10.45
Gymlek 4-5 år – Mandager 17.00-17.45
Apparatturn 6-8 år – Mandager 17.45-18.45
Apparatturn 8-10 år – Mandager 18.45-20.15
Apparatturn 9-12 år – Onsdager 17.00-18.30
Apparatturn 11+ – Tirsdager 16.00-18.00, Tirsdager 18.30-20.30, Onsdager 18.30-20.30, Torsdager 16.00-18.00 (kan velge 1-3 dager)

Viktig informasjon som MÅ leses før påmelding: 

 • Vi forventer at du før påmelding har satt deg inn i våre medlemsvilkår. Disse finner du litt lenger ned på denne siden.
 • Vi forventer at du før påmelding også har lest igjennom praktisk informasjon som også ligger lenger ned på denne siden.
 • Hvis du havner på en venteliste vil du få tilsendt faktura for medlemskontingent. Dette sendes ut automatisk fra systemet og er umulig for oss å stoppe. Kontingenten skal ikke betales før man får plass, men vi får ikke kreditert denne uten å også melde ut utøveren. Isåfall mister man plass på ventelisten. 
 • Når du kommer inn på siden for påmelding må du registrere barnet som skal gå på turn. Når du har lagt inn riktig alder på barnet så blir det automatisk mulig å melde på aktuelle partier samt registrere foreldre med kontaktinformasjon.
 • Regler for prøvetrening står i medlemsvilkårene under.
 • Medlemmer som har deltatt tidligere melder seg på ved å sende oss en e-post, eller logge inn med samme info som når man registrerte seg. (Ikke velg ny påmelding/ nytt medlem, da blir du registrert to ganger i systemet og vil få dobbelt opp med medlemskontingenter samt eventuelle lisenser mm.)

Medlemsvilkår

Disse medlemsvilkårene forventes kjent før påmelding. Ved påmelding godtar man automatisk dette:

 • Deltagelse på alle våre partier forutsetter medlemskap i Sandvika Turnforening. Medlemskontingenten er for tiden 250 kr per år og dekker forsikring gjennom Norges Idrettsforbund.
 • Påmelding er bindende, men du har mulighet til å prøve en trening. Alle må allikevel registrere seg og melde seg på ønsket parti. Hvis du etter første trening ikke ønsker å beholde plassen er det viktig at du gir oss skriftlig beskjed senest etter en uke, slik at vi får stoppet fakturering og gitt plassen videre til en på venteliste.
 • Når man melder seg på aktivitet i regi av et idrettslag forventes det som regel at man bidrar med diverse dugnadsaktiviteter. I Sandvika Turnforening har vi per dags dato ingen salgsdugnader hvor medlemmer må selge lodd, kalendere, dopapir og lignende. Men det forventes at alle foresatte bidrar på våre arrangementer; juleoppvisning og våroppvisning. Det forventes også at man deltar når foreningen i fremtiden påtar seg større arrangementer eller hvis foreningen flytter inn i andre lokaler. Hvis man ikke har anledning til å delta på en dugnad er man selv ansvarlig for å bytte/gi sin oppgave til noen andre.

Praktisk informasjon

Bekledning på trening

 • Oppsatt hår er viktig når man turner. Dette for å unngå at håret kommer i øynene, at treneren tar tak i håret når han / hun sikrer og hjelper utøveren eller at det hekter seg fast i apparater.
 • Tettsittende treningsklær er en stor fordel på turntrening. Dette for at treneren skal kunne se og hjelpe utøverne med riktige kroppsposisjoner, strake bein osv. Vi anbefaler turndrakt eller t-skjorte med shorts eller tights. Ballettdrakter med skjørt er ikke å anbefale da «skjørtet» er i veien når man f.eks skal turne i skranke.
 • Kom barbeint eller med turnsokker. Vanlige sokker anbefales ikke da man lett kan skli på noe av utstyret.
 • Husk ingen smykker, øredobber, hårpynt osv. Dette hekter seg lett fast i trener og apparater, samt gjør vondt å turne med.

Semesterstart og slutt

 • Vinter-/vårsemesteret starter uke 2. Ingen trening i vinterferien eller andre skoleferier. Høstsemesteret starter i uke 35 og avsluttes etter uke 50.

Treningslokaler

 • Vi trener for tiden i GymPossible turnhall i Industriveien 18-20, Sandvika.

Retningslinjer for utøvere og foreldre

 • Våre trenere er gjerne behjelpelige med å svare på spørsmål o.l., men det er fint om du ikke bruker av treningstiden til å snakke med treneren. Treningstiden går veldig fort og vi ønsker gjerne å kunne starte presis og utnytte tiden godt sammen med barna. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger så ta gjerne kontakt med daglig leder hvis det ikke blir tid til å snakke når du er i hallen.
PageLines