Generell informasjon om påmelding til høstsemesteret 2024

Påmeldingen til høstsemesteret for eksisterende medlemmer åpner 27. mai klokken 10. For nye medlemmer åpner det 3. juni klokken 10.

Høstsemester 2024 starter uke 35 og løper ut uke 50. Det er ingen trening i skolens ferier eller på helligdager.

Når du melder på en utøver er det BARNETS/UTØVERENS navn, fødselsdato og øvrige opplysninger som skal føres inn. Informasjon om foresatte føres i egne felt for dette. Du skal IKKE legge inn telefonnummer og e-post på barnet med mindre barnet har eget telefonnummer og e-post og du ønsker at barnet skal ha tilgang til sin egen Spond-profil. Vi anbefaler dette fra barna begynner på 11+ partiene. Da kan de selv svare på om de kommer på trening etc, samtidig som foresatte fortsatt har oversikt.

Vi benytter Spond som eneste kommunikasjonskanal for påmeldte utøvere og foresatte.

Merk at man ikke kan melde på ved å sende e-post. Man kan enkelt få oversikt over ledige plasser i påmeldingssystemet etter at partiene publiseres, det er derfor ikke nødvendig å sende e-post eller melding med spørsmål om det er ledig plass. For å avgjøre hvilket parti man hører til må man se hvilket fødselsår de ulike gruppene er for.

SOMMERLEIR 2024:

Påmelding og informasjon til Sommerleir 2024 gjøres gjennom denne linken:

Uke 26: https://club.spond.com/landing/courses/st/C3FEB332DFF64BE8967FCEAD247FD7F6

Uke 32: https://club.spond.com/landing/courses/st/2384B72175FE4D2DB7BFA40C23A33B64

Medlemsvilkår som må leses før påmelding: 

  • Vi forventer at du før påmelding har satt deg inn i våre medlemsvilkår. Disse finner du her. 

Venteliste?

Vi opererer ikke med ventelister. Er det fullt så er det fullt.

Prøvetrening?

Regler for prøvetrening finner du under medlemsvilkårene over. Du kan ikke møte til prøvetrening uten å være påmeldt og sikret en plass på ønsket parti. Det er to årsaker til dette. For det første skal man være forsikret før man trener, så medlemskontingent skal være betalt. For det andre blir våre partier stort sett fylt opp i god tid før oppstart, så det vil ikke være ledige plasser når semesteret starter opp.

Hvordan foreta påmeldingen?

Link til kursliste. Velg ønsket parti for å se om det er ledige plasser.

Frem til 20. desember er det kun mulig for eksisterende medlemmer å melde seg på partier. Fra 20. desember klokken 10:00 er påmeldingen åpen for alle, husk da at det er barnets / utøverens opplysninger som skal legges inn først. Det dukker opp egne felter for foresatte når fødselsdato er fylt inn for barnet.

Timeplan og priser ser du ved å navigere på hjemmesiden til siden for timeplan og til siden for priser. 

Bruk av Spond Club

Vi benytter Spond Club som medlemssystem. Det betyr at vi IKKE opererer med gruppekoder i Spond. Gruppekoder er for lag, foreninger og privatpersoner som benytter «Spond Grupper», som ikke har noen integrert betalingsløsning eller integrasjon med NIF. Dette er en gratis løsning hvem som helst kan ta i bruk. Hvem som helst kan melde seg inn i slike grupper ved å oppgi gruppekoder. Slik er det altså ikke hos oss. Når man har registrert seg i Sandvika turnforening så vil de foresatte man har registrert på utøveren automatisk bli lagt til i grupper før oppstart. Det er ingen annen måte å få tilgang til våre grupper på, enn å være registrert og betalt medlem.

Praktisk informasjon for påmeldte

Bekledning på trening

  • Oppsatt hår er viktig når man turner. Dette for å unngå at håret kommer i øynene, at treneren tar tak i håret når han / hun sikrer og hjelper utøveren eller at det hekter seg fast i apparater.
  • Tettsittende treningsklær er en stor fordel på turntrening. Dette for at treneren skal kunne se og hjelpe utøverne med riktige kroppsposisjoner, strake bein osv. Vi anbefaler turndrakt eller t-skjorte med shorts eller tights. Ballettdrakter med skjørt er ikke å anbefale da «skjørtet» er i veien når man f.eks skal turne i skranke.
  • Kom barbeint eller med turnsokker. Vanlige sokker anbefales ikke da man lett kan skli på noe av utstyret.
  • Husk ingen smykker, øredobber, hårpynt osv. Dette hekter seg lett fast i trener og apparater, samt gjør vondt å turne med.

Treningslokaler

  • Vi trener for tiden i Sandvika turnhall i Industriveien 18-20, Sandvika.

Retningslinjer for utøvere og foreldre

  • Våre trenere er gjerne behjelpelige med å svare på spørsmål o.l., men det er fint om du ikke bruker av treningstiden til å snakke med treneren. Treningstiden går veldig fort og vi ønsker gjerne å kunne starte presis og utnytte tiden godt sammen med barna. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger så ta gjerne kontakt med daglig leder hvis det ikke blir tid til å snakke når du er i hallen.