Generell informasjon

Påmeldingen for nye medlemmer åpner fredag 16. desember klokken 10. 

Vårsemesteret 2023 starter uke 2 og løper ut uke 22. Det er ingen trening i skolens ferier eller på helligdager.

Når du melder på en utøver er det BARNETS/UTØVERENS navn, fødselsdato og øvrige opplysninger som skal føres inn. Informasjon om foresatte føres i egne felt for dette.

Vi benytter Spond som eneste kommunikasjonskanal for påmeldte utøvere og foresatte.

Medlemsvilkår som må leses før påmelding: 

  • Vi forventer at du før påmelding har satt deg inn i våre medlemsvilkår. Disse finner du her. 

Påmeldingen

Her er linken til vår kursliste

Velg ønsket parti for å se om det er ledige plasser. Fyll ut innmelding for å melde på. Skulle det vise seg at noen har vansker med å få åpnet kurslisten vår vil vi publisere link til hvert enkelt kurs i løpet av 16. desember.

Timeplan og priser ser du ved å navigere på hjemmesiden til siden for timeplan og til siden for priser. 

Praktisk informasjon

Bekledning på trening

  • Oppsatt hår er viktig når man turner. Dette for å unngå at håret kommer i øynene, at treneren tar tak i håret når han / hun sikrer og hjelper utøveren eller at det hekter seg fast i apparater.
  • Tettsittende treningsklær er en stor fordel på turntrening. Dette for at treneren skal kunne se og hjelpe utøverne med riktige kroppsposisjoner, strake bein osv. Vi anbefaler turndrakt eller t-skjorte med shorts eller tights. Ballettdrakter med skjørt er ikke å anbefale da «skjørtet» er i veien når man f.eks skal turne i skranke.
  • Kom barbeint eller med turnsokker. Vanlige sokker anbefales ikke da man lett kan skli på noe av utstyret.
  • Husk ingen smykker, øredobber, hårpynt osv. Dette hekter seg lett fast i trener og apparater, samt gjør vondt å turne med.

Treningslokaler

  • Vi trener for tiden i GymPossible turnhall i Industriveien 18-20, Sandvika.

Retningslinjer for utøvere og foreldre

  • Våre trenere er gjerne behjelpelige med å svare på spørsmål o.l., men det er fint om du ikke bruker av treningstiden til å snakke med treneren. Treningstiden går veldig fort og vi ønsker gjerne å kunne starte presis og utnytte tiden godt sammen med barna. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger så ta gjerne kontakt med daglig leder hvis det ikke blir tid til å snakke når du er i hallen.
PageLines