Påmelding til vårens semester er åpen. På denne siden finner du informasjon om påmeldingen samt viktig informasjon som må leses før du melder på.

Vi har byttet medlemssystem til Weborg fordi Gymnastikk- og turnforbundets eget medlemssystem Mysoft skal legges ned. Dette medfører at samtlige medlemmer, både de som har turnet hos oss før 2020 og de som skal begynne nå må melde seg inn på nytt i klubben.

Vårens timeplan finner du her.

Vårens priser finner du her. 

Innmeldingslinker til de ulike partiene og til sommerleir:

Sommerleir uke 26

Sommerleir uke 27

Sommerleir uke 33

Gymlek født 2017-2018

Gymlek født 2016-2017

Gymlek født 2015-2016

Apparatturn 6-8 år mandager

Apparatturn 6-8 år onsdager

Apparatturn gutter 6-10 år onsdager

Apparatturn 9-10 år mandager

Apparatturn 9-10 år onsdager

Apparatturn 11+ tirsdager kl. 1600

Apparatturn 11+ tirsdager kl. 1830

Apparatturn 11+ onsdager

Apparatturn 11+ torsdager

Viktig informasjon som må leses før påmelding: 

 • Vi forventer at du før påmelding har satt deg inn i våre medlemsvilkår. Disse finner du litt lenger ned på denne siden.
 • Vi forventer at du før påmelding også har lest igjennom praktisk informasjon som også ligger lenger ned på denne siden.
 • Når du kommer inn på siden for påmelding må du registrere barnet som skal gå på turn. Når du har lagt inn riktig alder på barnet så blir det automatisk mulig å melde på aldersaktuelle partier.
 • Regler for prøvetrening finner du i våre medlemsvilkår.

Medlemsvilkår

Disse medlemsvilkårene forventes kjent før påmelding. Ved påmelding godtar man automatisk dette:

 • Deltagelse på alle våre partier forutsetter medlemskap i Sandvika Turnforening. Medlemskontingenten er for tiden 250 kr per år og dekker forsikring gjennom Norges Idrettsforbund.
 • Påmelding er bindende, men du har mulighet til å prøve én trening. Alle må allikevel registrere seg og melde seg på ønsket parti. Hvis du etter første trening ikke ønsker å beholde plassen er det viktig at du gir oss skriftlig beskjed senest etter en uke, slik at vi får stoppet fakturering og gitt plassen videre til en på venteliste.
 • Når man melder seg på aktivitet i regi av et idrettslag forventes det som regel at man bidrar med diverse dugnadsaktiviteter. I Sandvika Turnforening har vi per dags dato ingen salgsdugnader hvor medlemmer må selge lodd, kalendere, dopapir og lignende. Men det forventes at alle foresatte bidrar på våre arrangementer; juleoppvisning og våroppvisning. Det forventes også at man deltar når foreningen i fremtiden påtar seg større arrangementer eller hvis foreningen flytter inn i andre lokaler. Hvis man ikke har anledning til å delta på en dugnad er man selv ansvarlig for å bytte/gi sin oppgave til noen andre.
 • Det er ingen trening i skolens ferier.

Praktisk informasjon

Bekledning på trening

 • Oppsatt hår er viktig når man turner. Dette for å unngå at håret kommer i øynene, at treneren tar tak i håret når han / hun sikrer og hjelper utøveren eller at det hekter seg fast i apparater.
 • Tettsittende treningsklær er en stor fordel på turntrening. Dette for at treneren skal kunne se og hjelpe utøverne med riktige kroppsposisjoner, strake bein osv. Vi anbefaler turndrakt eller t-skjorte med shorts eller tights. Ballettdrakter med skjørt er ikke å anbefale da «skjørtet» er i veien når man f.eks skal turne i skranke.
 • Kom barbeint eller med turnsokker. Vanlige sokker anbefales ikke da man lett kan skli på noe av utstyret.
 • Husk ingen smykker, øredobber, hårpynt osv. Dette hekter seg lett fast i trener og apparater, samt gjør vondt å turne med.

Semesterstart og slutt

 • Vinter-/vårsemesteret starter uke 3 og varer ut mai måned. Ingen trening i vinterferien eller andre skoleferier. Høstsemesteret starter i uke 35 og avsluttes etter uke 50.

Treningslokaler

 • Vi trener for tiden i GymPossible turnhall i Industriveien 18-20, Sandvika.

Retningslinjer for utøvere og foreldre

 • Våre trenere er gjerne behjelpelige med å svare på spørsmål o.l., men det er fint om du ikke bruker av treningstiden til å snakke med treneren. Treningstiden går veldig fort og vi ønsker gjerne å kunne starte presis og utnytte tiden godt sammen med barna. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger så ta gjerne kontakt med daglig leder hvis det ikke blir tid til å snakke når du er i hallen.
PageLines