NB: For å komme til påmeldingssiden, trykk her. (NB: Linken blir ikke aktiv før i desember.)

Disse medlemsvilkårene forventes kjent før påmelding. Ved påmelding godtar man automatisk dette:

  • Deltagelse på alle våre partier forutsetter medlemskap i Sandvika Turnforening. Medlemskontigenten er for tiden 250 kr per år og dekker forsikring gjennom Norges Idrettsforbund.
  • Påmelding er bindende, men du har mulighet til å prøve en trening. Alle må allikevel registrere seg og melde seg på ønsket parti. Hvis du etter første trening ikke ønsker å beholde plassen er det viktig at du gir oss skriftlig beskjed senest etter en uke, slik at vi får stoppet fakturering og gitt plassen videre til en på venteliste.
  • Når man melder seg på aktivitet i regi av et idrettslag forventes det som regel at man bidrar med diverse dugnadsaktiviteter. I Sandvika Turnforening har vi per dags dato ingen salgsdugnader hvor medlemmer må selge lodd, kalendere, dopapir og lignende. Men det forventes at alle foresatte bidrar på våre arrangementer; juleoppvisning og våroppvisning. Det forventes også at man deltar når foreningen i fremtiden påtar seg større arrangementer eller hvis foreningen flytter inn i andre lokaler. Hvis man ikke har anledning til å delta på en dugnad er man selv ansvarlig for å bytte/gi sin oppgave til noen andre.
PageLines